Hvorfor er det viktig med en serviceavtale?

Hvorfor er det viktig med en serviceavtale?

Grunnmuren i avtalen er at vi har et ansvar sammen med dere for å sikrestille en stabil drift og øke den generelle IT-sikkerheten.

Det er det en drifts- og sikkerhetspartner er – Trygghet!

Det som vi ser på som den største verdien for våre kunder er at de i tillegg får en samarbeidspartner som kommer med anbefalinger til utvikling av IT, samt gir råd til vekst og utvikling i din bedrift. Vi jobber i hovedsak med små og mellomstore bedrifter. Vår styrke er å hente det beste fra enterprise og tilpasse slik at det passer for de små. Behovet er ofte likt, det må bare skaleres ned. 

Ingen kunder er for små – og definitivt ikke for oss i Garnes Data.

Vi jobber tett med våre kunder. Alle kunder med IT-Tjenesteavtale FLEXI får hos oss en teknisk IT-konsulent. Denne kontakten vil bli meget godt kjent med deres arbeidshverdag, noe som gjør at vi i stor grad kan bidra når det kommer til å se muligheter for å optimalisere arbeidsprosesser og øke effektiviteten. 

Vi kan ta vare på deler av eller hele IT-infrastrukturen din. Gjennom vår mangeårige erfaring med drift av infrastruktur har vi god erfaring med å ivareta dine data, applikasjoner og generell drift. Vi kan også være en koordinator, hvor du henter tjenester ved behov om uhellet er ute. Vi har ulike løsninger for best å kunne tilpasse dem til dine ulike behov. Avtalene gir mulighet for rabatterte priser på våre konsulenter, samt å kunne tilpasse løsningene til dine behov og ønsker. Uavhengig om du er en liten eller stor bedrift er dette din trygghet. 

  • Basic 

Dette er for deg som ønsker å bruke oss etter behov, men samtidig ønsker en fast IT-leverandør. Vi kan benyttes fra små supportsaker til større implementeringer. I denne avtalen er også overvåking av desktop og antivirus til den ansatte inkludert. Pris fra 82 kr/br/mnd

  • Flexi

Dette er for deg i bedrift med 2 – 50 ansatte, som ikke har egne IT-ansvarlige internt. Vi overvåker og vedlikeholder IT-systemer og nettverk, jobber proaktivt for å minimere risiko for ytelsesproblemer og nedetid. Avtalen er tilpasset dine behov og inkluderer to dedikerte IT-konsulenter fra Garnes Data til en redusert timespris. Det er også inkludert noe support til de faste små hverdagsutfordringene.

En gang i året har vi et IT-status møte hvor vi tar en gjennomgang av hele infrastrukturen. Pris fra 100 kr/br/mnd + en fast pris for bedriften fra kr 350 kr

  • Complete

Denne avtalen passer for deg som ønsker full forutsigbarhet når det gjelder IT-kostnader. Garnes Data tar ansvaret for alt av IT-struktur og alt utstyr (servere, nettverk, arbeidsstasjoner) byttes hvert 3. år. All support er inkludert, og vi fungerer som din helpdesk. Avtalen inneholder i tillegg tjenester som vedlikehold, VIP-support, IT-plan og rapportering. Kun månedlig kostnad for oppsett og vedlikehold av installert system. Kontakt oss for tilbud.