SERVICEAVTALER

Uavhengig om du er liten eller stor er dette din trygghet. Vi kan ta vare på deler av eller hele IT-infrastrukturen din.

Gjennom vår mangeårige erfaring med drift av infrastuktur har vi god erfaring med å ivareta dine data, applikasjoner og generell drift. Men vi kan også være en koordinator, hvor du henter tjenester ved behov når uhellet er ute. Vi har ulike løsninger for best å kunne tilpasse dem til våre kunders ulike behov. Våre avtaler gir muligheten for rabatterte priser på våre konsulenter, samt å kunne tilpasse løsningene til deres behov og ønsker.

 

  • Basic

    Dette er for deg som ønsker å bruke oss etter behov, men samtidig ønsker en fast IT-leverandør. Avtalen kan benyttes fra små supportsaker til større implementeringer.

  • Flexi

    Her har vi inkludert noe support til de faste små hverdagsutfordrignene, samt overvåking, årlig gjennomgang og tilgang til vår kundeportal.

  • Complete

    Vi tar ansvaret for alt og vil også fungere som din helpdesk. Her er det i tillegg tjenester som vedlikehold, VIP-support, IT-plan og rapportering.