IT-rådgivning

IT-rådgivning

Garnes Data er først og fremst din rådgiver og støttespiller i valg av løsninger og drift av eksisterende miljø. Vi er leverandøruavhengige og tar alltid utgangspunkt i kundens behov. Våre konsulenter har mange års erfaring med høyt faglig og praktisk kompetansenivå. Gjennom alltid å gi våre uavhengige og fagbaserte råd bygger vi tillit og mangeårige kunderelasjoner.

Utover det, tar vi også på oss oppdrag i planleggingsfasen, der fremtidsvisjoner og cutting edge-utviklingstrender er del av forprosjekter, osv.

  • 2020 Konsulent-tjenester

    Om du er liten eller stor er dette din trygghet. Vi kan ta vare på deler av eller hele din IT-infrastruktur. Gjennom vår mangeårige erfaring med drift av infrastuktur har vi god erfaring med å ivareta dine data, applikasjoner og generell drift. Men skulle uhellet være ute, kan vi også være en koordinator hvor du henter tjenester ved behov. Vi har mange løsninger for å kunne tilfredsstille våre kunders ulike behov. Alle våre avtaler gir muligheten for rabatterte priser på konsulenter, samt vil kunne tilpasses til spesielle behov og ønsker. LES MER HER

  • 2020 Komplett IT

    Vi ønsker å være der i forbindelse med alle dine valg – uansett ambisjonsnivå. En Infrastruktur som er gjennomtenkt både i forhold til vekst og arbeidsmønster vil kunne spare din bedrift for unødige investeringer. Det vil også bidra til at bedriften vil kunne oppnå en effektiv og stabil IT-løsning som gir god arbeidsflyt for alle i bedriften. Garnes Data vil kunne fungere som din rådgiver for investeringer innen IT, og veilede deg slik at du tar riktige valg rundt ønsker om arbeidsmøter, vekst og økonomi. LES MER HER

  • 2020 Større prosjekter

    Vi har mange tunge IT-konsulenter og flere med sikkerhetsklarering og sertifisering på høyt nivå. Vi bistår i flere større IT-prosjekter, både som innleide konsulenter og som faste IT-partnere. Eksempler er teknologiplaner for smarte flerbrukshus, strategi for cloud og migrering, sikkerhet for global virksomhet er noen få eksempler på slike prosjekter bare de siste månedene.