Om Garnes Data

Garnes Data er et 100% medarbeidereid IT-selskap med hovedbase i Oslo. Vi leverer en komplett meny av IT-tjenester, spesielt rettet mot små og mellomstore bedrifter. I tett samarbeid med lokale og dyktige partnere er vi hele Norges IT-leverandør.

Vår visjon er å levere en trygg og best mulig IT-løsning til en fornuftig og forutsigbar kostnad. Vi har 100% fornøyd garanti inkludert i alle våre leveranser.

Garnes Data er et av flere teknologiselskaper i Garnes Gruppen med base i Oslo, Trondheim, Island og Sri Lanka. Til sammen har gruppen rundt 1400 virksomheter som kunder.

Noen av våre kunder

Vi er spesialister på små og mellomstore virksomheter. Mange er innen kreative bransjer og kultursektoren, men vi har alle typer kunder. Her er noen av dem:

Snøhetta
Verdensledende arkitekt- og designfirma. Vi har global IT for Snøhetta og leverer komplett tjenestespekter.

Malthe Winje
Verdensomspennende norskeid ingeniør- og teknologiselskap. Vi leverer komplett tjenestespekter med utgangspunkt i de norskbaserte avdelingene.

Matspecialen
Ledende catering-bedrift i Oslo, kompromissløs på kvalitet og miljøansvar. Vi leverer komplett tjenestespekter.

Fast Food Service Norge
Markedsleder på utstyr og service til fastfood-bransjen. Vi leverer komplett tjenestespekter og hybrid cloud-basert løsning.

Norsk Filminstitutt
Forvaltningsorgan under Kulturdepartementet. Vi leverer rådgiving, skytjenester, lisenser og drift/overvåking.

Noen nøkkelpersoner

Tore-128007-WEB

Tore Foss

CEO, Daglig Leder

Tore har over 20 års erfaring fra bedrifts-ledelse innen flere fagfelt og på mange kontinenter. Bakgrunnen hans inkluderer mye gründervirksomhet – det siste tiåret innen IT og teknologi, han har også en MSc i fysikk fra UiO. I tillegg er Tore CEO for Garnes Gruppen, og har flere ulike roller i gruppens selskaper.

Darren-128622-WEB

Darren Mackay

CTO, Teknisk sjef

Darren har lang erfaring med programmering, nettverk og sikkerhet, og han har håndtert katastrofegjenoppretting for store bedrifter. Han har et sterkt fokus både på nettverk, sikkerhet og forretningskontinuitet, og tar med seg aspekter fra storbedrifter til SMB-markedet.

Natacha-127552-WEB

Natacha Askestrand

Sales- and Customer Service Manager

Natacha har 9 års erfaring fra IT-bransjen innen salg- og markedsføring – blant annet fra Microsoft og Lumagate. Hun er spesialist på å sette sammen løsninger som passer til ulike virksomheters behov nå og fremover, ikke minst for den ‘skyreisen’ som tusenvis av norske virksomheter allerede er på eller nå skal starte.