Hybrid Cloud

Garnes Data har egne, moderne datasentre i Oslo der vi kan levere det virksomheten trenger.

Garnes Data leverer cloud, hybrid cloud og konvensjonell server-hosting med høy kvalitet til fornuftige priser. Vi har fleksible avtaler uten bindingstid, og vi har alternativer med 0 kroner i oppstart.

Vi har lang erfaring med migrering fra og til ulike systemer. Vi kan tilby egne, gode betingelser for start-ups. Våre tekniske team inkluderer fagtunge spesialister som arbeider tett med Microsoft og andre ledende teknologimiljøer. Derfor kan vi også tilby det siste av nyskapende og innovative løsninger for våre kunder – også for små virksomheter, til markedets beste betingelser. Eksempler på dette er IoT- løsninger (Internet of Things), cloud disaster recovery, identitetshåndtering og sikkerhet, med mer.

Vi elsker utfordringer og det å få mye ut av hver IT-krone – din utfordring er velkommen!

Vi forenkler din skyreise!

Blant våre tjenester

VI HAR HØYE AMBISJONER TIL BÅDE KVALITET OG BREDDE

EKSPERTER PÅ DATAUTSTYR

I januar overtok vi den velrennomerte Apple-spesialisten gjennom mer enn 25 år, 1-2-3 data. De har en sterk posisjon som spesialister på Apple og Adobe i det norske B2B-markedet. Vi er i full gang med å videreføre / videreutvikle virksomheten med samme fokus på kompetanse og god kundeservice, men med økt kapasitet som full-service teknologileverandør.

 

INFRASTRUKTUR

Våre tekniske team har mange erfarne infrastruktur-spesialister og løsningsarkitekter. Vi jobber daglig med utstyr fra de ulike ledende produsentene i små og større tekniske miljøer. Vi er også spesialister på blandede miljøer, som er virkeligheten for typisk norske virksomheter.

 

STØRRE PROSJEKTER

Vi har mange tunge IT-konsulenter og flere med sikkerhetsklarering og sertifisering på høyt nivå. Vi bistår i flere større IT-prosjekter, både som innleide konsulenter og som faste IT-partnere. Eksempler er teknologiplaner for smarte flerbrukshus, strategi for cloud og migrering, sikkerhet for global virksomhet er noen få eksempler på slike prosjekter bare de siste månedene.