Infrastruktur, hybrid cloud

Hybrid Cloud

Garnes Data har egne, moderne datasentre i Oslo der vi kan levere det virksomheten trenger.

Garnes Data leverer cloud, hybrid cloud og konvensjonell server-hosting med høy kvalitet til fornuftige priser. Vi har fleksible avtaler uten bindingstid, og vi har alternativer med 0 kroner i oppstart.

Vi har lang erfaring med migrering fra og til ulike systemer. Vi kan tilby egne, gode betingelser for start-ups. Våre tekniske team inkluderer fagtunge spesialister som arbeider tett med Microsoft og andre ledende teknologimiljøer. Derfor kan vi også tilby det siste av nyskapende og innovative løsninger for våre kunder – også for små virksomheter, til markedets beste betingelser. Eksempler på dette er IoT- løsninger (Internet of Things), cloud disaster recovery, identitetshåndtering og sikkerhet, med mer.

Vi elsker utfordringer og det å få mye ut av hver IT-krone – din utfordring er velkommen!

Vi forenkler din skyreise!

Garnes Data er spesialister på nettskyløsninger for små og mellomstore virksomheter. Med oss er du godt forberedt på det som kommer, samtidig som du har fornuftige og enkle løsninger for i dag.

Blant våre tjenester

Vi har høye ambisjoner til både kvalitet og bredde

checklist icon

Eksperter på datautstyr

I januar overtok vi den velrennomerte Apple-spesialisten gjennom mer enn 25 år, 1-2-3 data. De har en sterk posisjon som spesialister på Apple og Adobe i det norske B2B-markedet. Vi er i full gang med å videreføre / videreutvikle virksomheten med samme fokus på kompetanse og god kundeservice, men med økt kapasitet som full-service teknologileverandør.

checklist icon

Infrastruktur

Våre tekniske team har mange erfarne infrastruktur-spesialister og løsningsarkitekter. Vi jobber daglig med utstyr fra de ulike ledende produsentene i små og større tekniske miljøer. Vi er også spesialister på blandede miljøer, som er virkeligheten for typisk norske virksomheter.

checklist icon

Større prosjekter

Vi har mange tunge IT-konsulenter og flere med sikkerhetsklarering og sertifisering på høyt nivå. Vi bistår i flere større IT-prosjekter, både som innleide konsulenter og som faste IT-partnere. Eksempler er teknologiplaner for smarte flerbrukshus, strategi for cloud og migrering, sikkerhet for global virksomhet er noen få eksempler på slike prosjekter bare de siste månedene.