VI ER HER FOR Å HJELPE DERE!

Garnes Data og alle selskaper i Garnes Gruppen har hevet vår interne beredskap til nest høyeste nivå (oransje) og etablert en beredskaps- og koordineringsgruppe som daglig vurderer situasjonen og tiltak. Så langt mulig har våre ansatte hjemmekontor. Dette for å bidra til å dempe smittetrykket internt og i samfunnet.

Vi opplever meget stor pågang fra våre kunder for å innføre eller utvide hjemmekontorløsninger, online møteløsninger og Teams samt andre tiltak. Våre tekniske team jobber på spreng med å hjelpe. Vi bistår også en del kunder med risikostyring og situasjons-håndtering. Det er ikke bare enkelt å håndtere alt det som skjer nå. Ta kontakt med oss dersom dere har spørsmål, bekymringer eller behov for bistand.

Dere kan ringe oss på 21421010 eller sende oss en e-post ved å klikke på linken under.

Teams

Webinar om Teams

Teams er det perfekte verktøyet for å kommunisere med interne og eksterne. Vi holder Webinar Mandag – Fredag 12:00 – 13:00

Telefoni i Teams

Ved å integrere telefoni i Teams vil de ansatte kunne ringe til fasttelefon og mobil, direkte fra Teams.

Spørsmål og svar

På denne siden kan du sende inn spørsmål rundt hjemmekontor, teams, og liknende. Vi publiserer svarene offentlig på samme side fortløpende.

PRODUKTER

I dag er mange av oss på hjemmekontor. Det blir for mange da viktig med riktig og godt utstyr. Vi har samlet noen av de produktene som kan bidra til at hjemmekontoret fungerer optimalt.