Hjemmekontor

Vi er her for å hjelpe dere!

Garnes Data og alle selskaper i Garnes Gruppen har hevet vår interne beredskap til nest høyeste nivå (oransje) og etablert en beredskaps- og koordineringsgruppe som daglig vurderer situasjonen og tiltak. Så langt mulig har våre ansatte hjemmekontor. Dette for å bidra til å dempe smittetrykket internt og i samfunnet.

Vi opplever meget stor pågang fra våre kunder for å innføre eller utvide hjemmekontorløsninger, online møteløsninger og Teams samt andre tiltak. Våre tekniske team jobber på spreng med å hjelpe. Vi bistår også en del kunder med risikostyring og situasjons-håndtering. Det er ikke bare enkelt å håndtere alt det som skjer nå. Ta kontakt med oss dersom dere har spørsmål, bekymringer eller behov for bistand.

Dere kan ringe oss på 21421010 eller sende oss en e-post ved å klikke på linken under.

Klikk her for å sende oss e-post
GG Hjemmekontor Main

Teams

Teams er det perfekte verktøyet for å kommunisere med interne og eksterne. Vi legger ut kurs i løpet av dagen istedenfor vårt vanlige webinar.

Ved å integrere telefoni i Teams vil de ansatte kunne ringe til fasttelefon og mobil, direkte fra Teams.

På denne siden kan du sende inn spørsmål rundt hjemmekontor, teams, og liknende. Vi publiserer svarene offentlig på samme side fortløpende.

Produkter

I dag er mange av oss på hjemmekontor. Det blir for mange da viktig med riktig og godt utstyr. Vi har samlet noen av de produktene som kan bidra til at hjemmekontoret fungerer optimalt.

Klikk her for å se produktoversikt og bestillingsskjema
hjemmekontor_illustrason

Gratis Lisenser

En rekke leverandører har nå åpnet for gratis lisenser, og vi har listet opp informasjon om relevante tilbud her.

Microsoft gir nå Teams gratis i 6 mnd. Teams er et samhandlingsverktøy som er skapt for kommunikasjon med interne og eksterne.

Last ned gratis Teams her!

De gir alle gratis Office 365 Enterprise E1. Denne lisensen innholder Office pakken på nett, Exchange (50 GB), Teams, OneDrive, Stream og Flow

Det er kun partner av Microsoft som kan gi ut denne.
Send mail til hjelp@garnesdata.no, så hjelper vi deg.

De oppgrader i disse dager alle sine G Suite og G Suite Eduication lisenser til å innholde Hangout Meet video konferanse. Dette vil være tilgjelig til og med 1 juli 2020.

Last ned G Suite her

Adobe gir alle studenter og lærere tilgang til Adobe Creativ Cloud.

Les mer her om hvordan du får lisenser