Skip to content

GDPR

GDPR Samleside

30 minutter gratis rådgivning?

GDPR i din bedrift

Vi tilbyr et stort utvalg av tjenester innenfor GDPR, personvern og sikkerhet.

DINE SAMTYKKER

Du kan trekke eller endre ditt samtykke, få innsyn i eller endre, rette, slette dine opplysninger.

GDPR i garnes data

Les om personvern og sikkerhet i Garnes Data og få informasjon om databehandleravtaler, leverandører og mer.

Personvern og sikkerhet

Leverandører og databehandlere for Garnes Data

Tjenester og produkter leveres iht. din avtale med Garnes Data. Der disse leverandørene behandler personopplysninger på vegne av din virksomhet, skal det inngås avtale iht. til de krav som stilles i personopplysningsloven artikkel 28.

Dette ivaretas oftest gjennom en databehandleravtale eller som del av kontraktsvilkårene som aksepteres når du tar i bruk tjenesten. Der Garnes Data behandler personopplysninger i forbindelse med leveranse av disse produktene og tjenestene reguleres dette av databehandleravtalen mellom Garnes Data og din virksomhet.

Eksempler på slike leverandører kan være Microsoft, Google, Sophos, F-secure, Adobe m.fl.

Andre databehandlere (underdatabehandlere)

I forbindelse med leveranse av tjenester og produkter vil Garnes Data kunne benytte seg av andre databehandlere. Her er Garnes Data ansvarlig for at lovmessige krav ivaretas i forbindelse med behandling av personopplysninger. 

Der personopplysninger behandles utenfor EU/EØS er dette underlagt overføringsmekanismer iht. personopplysningsloven kapittel V, slik angitt i databehandleravtalen mellom Garnes Data og din virksomhet.

Boox AS (Garnes Gruppen)

Drammensveien 167, 0277 Oslo, Norge

Cyberon Security AS (Garnes Gruppen)

Drammensveien 167, 0277 Oslo, Norge

Garnes Data AS (Garnes Gruppen)

Drammensveien 167, 0277 Oslo, Norge

Garnes Data Trondheim AS (Garnes Gruppen)

Sorgenfriveien 9, 7031 Trondheim, Norge

Garnes Data Ehf. (Garnes Gruppen)

Heimilisfang: Einhvergata 167, Reykavik, Island

Garnes Gruppen AS (Garnes Gruppen)

Drammensveien 167, 0277 Oslo, Norge

Garnes Labs Pvt. Ltd  (Garnes Gruppen)

131, Gemunu Mawatha, Battaramulla, Sri Lanka.

Invision Consulting AS  (Garnes Gruppen)

Drammensveien 167, 0277 Oslo, Norge

Pitagora Information Management Gmbh

A-6020 Innsbruck, Olympiastrasse 17, Østerike

NAKO

5 Impasse de Mont-Lois, 75011 Paris Frankrike

Endring av kontaktinformasjon og samtykke

Garnes Data vil kun benytte dine personopplysninger i henhold til de formål du velger å samtykke i.  All behandling av dine opplysninger vil være iht. gjeldende norsk lov for personvern. Garnes Data deler ikke dine opplysninger med andre og alle opplysninger lagres innefor EU/EØS

Om du i ønsker å trekke tilbake eller endre ditt samtykke, få innsyn i eller endre, rette, slette dine opplysninger, kan dette gjøres i skjemaet nedenfor.

Merk av hvilke e-poster du ikke ønsker å få tilsendt fra oss;
Ønsker du Innsyn eller at du blir slettet? Merk av under;