Drift

Garnes Data har mange års erfaring med å drifte ulike tekniske miljøer, fra smått til stort og fra alle ledende teknologier.

Vi har godt etablerte rutiner og erfarne team som passer på systemene og brukerne, med markedsledende driftssystemer, overvåking og sikkerhetsløsninger. Vi kan levere ulike tjenestenivåer på drift – fra grunnleggende for småbedrift til f.eks. DIFI-avtale for større eller offentlige virksomheter.

2020 Serviceavtaler
Om du er liten eller stor er dette din trygghet. Vi kan ta vare på deler av eller hele din IT-infrastruktur. Gjennom vår mangeårige erfaring med drift av infrastuktur har vi god erfaring med å ivareta dine data, applikasjoner og generell drift. Men vi kan også være en koordinator, hvor du henter tjenester ved behov om uhellet skulle være ute. Vi har ulike løsninger for å kunne tilpasse våre kunders ulike behov. Våre avtaler gir muligheten for rabatterte priser på våre konsulenter, samt vil kunne tilpasses til kundens behov og ønsker.
2020 Komplett IT
Vi ønsker å være der i forbindelse med alle dine valg – uansett ambisjonsnivå. En Infrastruktur som er gjennomtenkt både i forhold til vekst og arbeidsmønster vil kunne spare din bedrift for unødige investeringer. Det vil også bidra til at bedriften vil kunne oppnå en effektiv og stabil IT-løsning som gir god arbeidsflyt for alle i bedriften. Garnes Data vil kunne fungere som din rådgiver for investeringer innen IT, og veilede deg slik at du tar riktige valg rundt ønsker om arbeidsmøter, vekst og økonomi.
2020 Support
Knytt til deg vår kompetanse og du forhindrer at arbeidsprosseser stopper opp. La oss være din helpdesk via våre ulike support-pakker. Det gir deg tilgang til brukerstøtte via chat, telefon og e-post. Vi vil kunne bidra med fjernhjelp og bistå dine ansatte med de hverdagsutfordringer de kan ha i forhold til sine arbeidsverktøy.