Bildet: F.v. Tore Foss, daglig leder ønsker nye kollegaer i Trondheim velkommen; IT-konsulent Dawn Alphonse Jose
og Senior IT-konsulent og regionansvarlig Johannes Moxness.

Garnes Data er i stadig vekst. Stadig flere norske SMB’er velger Garnes Data for å komme raskt og trygt over i nettskyen og sikre smart og sikker digitalisering og drift i årene fremover. For å være nærmere kundene i Midt-Norge etablerer Garnes Data egen avdeling i Trondheim med oppstart i mai. Samtidig vil Trondheim-selskapet Moxness-IT slå seg sammen med Garnes Data, ansatte og kundeforhold overføres, og lokalene i Nardovegen vil fortsatt være basen.

Gründer Johannes Moxness gleder seg til å bli del av Garnes Data når han fra mai går inn i rollen som Regionansvarlig Midt-Norge. – Vi blir en del av et større solid teknisk miljø som deler vår entusiasme over gode løsninger og det å gi de gode faglige rådene som virkelig hjelper kundene våre.

Daglig leder i Garnes Data, Tore Foss ønsker nye og dyktige kollegaer velkommen og ser frem til å bli kjent med mange nye kunder. – Garnes Data har kunder i mange land og vi gjør jo mye online, men det er viktig å være til stede der kunden er også. Med et eget team i Trondheim vil Garnes Data kunne utvikle samarbeidet med kunder i Midt-Norge bedre.

En intern prosjektgruppe er i gang med å forberede oppstarten og vil spesielt fokusere på at kundene fra Moxness-IT får en enkel og positiv opplevelse i denne sammenslåingen.

 

Recommended Posts