Mange produsenter av nye «dingser» forsøker å putte mest mulig funksjonalitet inn i produktet sitt. Ofte ender det opp med elendig brukergrensesnitt og et produkt som er utfordrende å bruke. Her skiller Flip seg ut, og det liker jeg. I Flip har du de funksjonene du trenger, hverken mer eller mindre.

Spesifikasjoner og bruksmuligheter
Flip har en 55″ skjerm med meget god oppløsning (3840 x 2160). Skjermen kan roteres , noe som gjør den veldig fleksibel i bruk, samtidig som du får det kjente formatet fra papirversjonen av Flipover.

Stativet den står på er i overkant stort, men er en nødvendighet for at den både kan flyttes og stå stødig. Jeg savner en mulighet for veggoppheng som fremdeles gir mulighet for å rotere den, og håper det kommer i neste versjon.

Den velkjente flipoveren har blitt digital
Jeg er mektig imponert over hvor god den er å skrive på. In-Glass™-teknologien sørger for en sanntids-opplevelse med meget høy hastighet. Brukeropplevelsen er upåklagelig, det føles nesten som å skrive på papir. Det er enkelt å skifte farger og mellom to tykkelser på streken; Farge skifter du ved å trykke med pennen på skjermen, da får du opp ulike fargevalg, tykkelse ut fra hvilken side av pennen du skriver med. Opptil fire personer kan arbeide samtidig, noe som gjør den spesielt egnet for gruppearbeid i ulike prosjekter.

Se vår tidligere sendte livesending med demo av Samsung Flip

Du kan importere direkte til Flip fra mobil (android), pc, USB eller fra skyen, og skrive eller tegne direkte på det du har importert. Ferdig resultat kan du enkelt dele via e-post, minnepinne eller laste opp til din foretrukne skyløsning.

Tilkoblinger
Mulighetene for tilkobling er flere; For Windows eller Mac kan du bruke HDMI, for de som har Windows 10 kan du sømløst bruke Touch Out Control som gjør at du slipper kabler. Husk at du da må ha satt opp Flip slik at den er synlig i ditt nettverk.

Steg 1

Steg 2

Steg 3

Når dette er gjort vil du få opp ditt skjermbilde på Flip.

Mobilenheter
Med en android-telefon kan du få opp skjermbildet ditt på Flip. Det gir deg muligheten til å  klikke og navigere som du ville gjort på telefonen.

I dag er dette ikke mulig å gjøre med en iPhone. Vi har enda ikke fått svar på når dette eventuelt kommer, men så vidt vi forstår vil du kunne oppgradere med denne funksjonaliteten når det først skjer.

Du kan lese mer om Flip og spesifikasjonene på Samsungs sider

Har du lyst på en virtuell tur i Flip?

 

Ønsker du å kjøpe Samsung Flip? Vi har Kampanje frem til 20.04.18

Kampanje pris 21.985,- 

Oridnær pris 29.900

Alle priser er uten mva.

 

Skrevet av Natacha Askestrand

Recommended Posts